Menu

Horeca Ieper

Welkom op de website van Horeca Ieper.

De voorbije decennia is het gezicht van onze sector enorm veranderd. Naast koken, experimenteren en proeven moet u –vaak tegen wil en dank- ook manager zijn. Bijkomende reglementeringen maken onze sector professioneler maar helaas ook een pak complexer. Na al meer dan een voltijdse job aan het fornuis, achter de receptie of toog moet u nog ettelijke uren spenderen aan het invullen van paperassen, personeel betalen en het opvolgen van de wetgeving.

Op dit hobbelig parcours zijn wij uw partner. Met tal van tools geven we u vleugels. Waar onze juridische dienst u behoedt van contractuele misstappen, wijzen onze sociale adviseurs u de weg in het labyrint van de sociale wetgeving. Maar bovenal is Horeca Vlaanderen een bruggenbouwer die zowel lokaal als nationaal banden smeedt tussen onze ondernemers en haar stakeholders.

Ook al heeft Horeca Ieper de voorbije jaren al veel kunnen realiseren, het blijft timmeren aan de weg. Wanneer we de handen in mekaar slaan, kunnen we zoveel meer verwezenlijken. Wanneer telkens een lid onze familie vervoegt, groeit ons maatschappelijk en politiek belang.

Contacteer ons via info@horecaieper.be want samen staan we sterker!

Horeca Ieper

Adverteren op onze website? Het kan, neem contact op via info@horecaieper.be

Lid worden van Horeca Ieper?

contacteer ons via info@horecaieper.be

Kalender