Menu

AMBROSIA

Ambrosia Hotel Ieper.

Welkom in dit kleinschalig, vriendelijk familie hotel. Dit hotel is recentelijk volledig gerenoveerd. Vincent en een kleine staf heten u van harte welkom. We bieden geen grote luxe. We bieden wel nette, stijlvolle en moderne kamers aan. Elke kamer heeft zijn badkamer en ledtv. De sfeer is gemoedelijk. Geniet van gratis internettoegang in de lobby alsook van de gratis wifi. De wifi is snel en er is in het ganse gebouw bereik.

Het hotel is gelegen op 5 minuten wandelen van de Menenpoort. Stel je voor de Last Post bij te wonen om 20u op 5 min. van uw hotel. De Grote Markt/ Lakenhallen ligt op 3 minuten wandelen. U slaapt in centrum Ieper. Ver genoeg om niet gestoord te worden van de activiteiten op de Grote Markt en weg van de drukke straten. Het Ambrosia hotel Ieper is gelegen in een kalme buurt. Voor fietsers is er gratis veilige fietsstalling voorzien.

GRATIS VOORDEELPAS VOOR BOEKINGEN ENKEL VIA DEZE SITE. Deze voordeelpas geeft kortingen op musea en sites in de regio. Je krijgt bijvoorbeeld  2,5 euro korting per persoon op een toegangsticket van het In Flanders Fields Museum. De totale waarde aan kortingen bedraagt 70 euro.

Ook het volledige dak is goed geïsoleerd. De beglazing is hoogrendementsglas. Dit betekent een aangenaam klimaat in het hotel. Airco gebruiken we niet, gezien dit ook niet nodig is. Wat we wel hebben, is zonwering. De zonwering houdt de kamers relatief koud in de zomer. In de winter is het hotel aangenaam warm.

Het gebouw is eigendom van Vincent en Iwona. Dit betekent dat we bereid zijn in meer te investeren dan hoteliers die een gebouw huren. Zo is het volledige dak vernieuwd, ramen en deuren. Het hotel heeft een goede bezetting, wat betekent dat we makkelijker investeren en vernieuwen dan andere hotels die minder draaien. We bieden geen grote luxe, maar vinden het fijn dat alles werkt zoals het hoort. Bij technische problemen, wordt in de mate van het mogelijke zo snel mogelijk voor een oplossing gezorgd.  We houden graag alles nieuw.

KLIK HIER VOOR PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID

Voor de opnames van de officiële film van de stad, werd Hotel Ambrosia gebruikt:

Place Categories: Hotels

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Upload Image

Attach an image to your review.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Enquiry

Captcha Verification
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha Verification
captcha image

Horeca Ieper

Adverteren op onze website? Het kan, neem contact op via info@horecaieper.be

Lid worden van Horeca Ieper?

contacteer ons via info@horecaieper.be

Kalender