Menu

KASTEELHOF ‘T HOOGHE

Even buiten Stad IEPER in een oase van groen vindt U het hotel Kasteelhof ‘t Hooghe. Het is gelegen op 3 km van het centrum van Ieper. Weg van de stadsdrukte is het de ideale plaats om te verpozen en zo de streek te verkennen.

 

Het is een 3 sterren hotel dat beschikt over luxueuze slaapkamers die volledig ingericht zijn naar de stijl van het gebouw en toch voorzien van alle moderne comfort eigen aan de 21ste eeuw. Alle kamers beschikken over een aparte badkamer, toilet, gratis internet, televisie, klokradio, haardroger. Bovendien hebben de kamers zicht op de tuin met vijver, de kamers op de eerste verdieping hebben hun eigen terras. Recent breidde het hotel uit met een moderne nieuwbouw. Niettemin bieden deze kamers evengoed de warmte en de gezelligheid van het kasteelhof.

 

Het hotel beschikt over een gezellig restaurant met een gevarieerde keuken en een bar waar je kunt genieten van de vele Belgische bieren. ’s Avonds kunt U een glaasje degusteren in het salon. Het hotel heeft eveneens een gratis private parking én aparte fietsenstalling.

 

 

 

Het hotel is gelegen in een domein dat een stukje geschiedenis uitstraalt. Het is gebouwd langs de vroegere frontlijn van de eerste wereldoorlog; op het domein zijn twee bunkers en mijnenputten te bezichtigen. Tijdens de zomer kunt U op het binnenterras rustig genieten van de zon terwijl de kinderen spelen in de tuin.

Place Categories: Hotels

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Upload Image

Attach an image to your review.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Enquiry

Captcha Verification
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha Verification
captcha image

Horeca Ieper

Adverteren op onze website? Het kan, neem contact op via info@horecaieper.be

Lid worden van Horeca Ieper?

contacteer ons via info@horecaieper.be

Kalender