Menu

‘T ZWEERD

Welkom bij Gasthof ‘t Zweerd

Gasthof ’t Zweerd, word uitgebaat door de familie Hullak-Cornet, Isabelle en Paul maken er samen met hun dochters Julie en Lissa een aangename ervaring van als u bij ons te gast bent.

Gasthof ’t Zweerd is Brasserie en Orangerie met bistrokeuken met een frisse kaart vol met streekgerechten en producten van onze terroir. Alle gerechten worden bereid met marktverse producten van de beste leveranciers uit de streek.

Gasthof ’t Zweerd is een restaurant en feestzaal voor familiediners, zakenlunches, maaltijden voor alle gelegenheden, menu’s zijn bij ons altijd bespreekbaar na afspraak. Wij hebben plaats van 1persoon tot 220personen.

Gasthof ’t Zweerd is een hotel is uitgerust met 17 comfortabele kamers waarvan recent enkele gerenoveerd zijn en is gelegen in het centrum van de historische stad Ieper met als troef het spectaculaire zicht op de volledige grote markt met zijn lakenhallen en het prachtige Belfort. Ook het galmen van de Last Post kunt u horen tot bij ons ofwel op 50 meter van het hotel live volgen, elke dag om 20 u stipt.

Wij doen ons best om bijna al uw wensen te realiseren aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor verder informatie.
Dit lukt voor ons nog het beste via email en u word hierop zo snel mogelijk beantwoord.
tzweerd@gmail.com

Place Categories: Hotels

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Upload Image

Attach an image to your review.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Enquiry

Captcha Verification
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha Verification
captcha image

Horeca Ieper

Adverteren op onze website? Het kan, neem contact op via info@horecaieper.be

Lid worden van Horeca Ieper?

contacteer ons via info@horecaieper.be

Kalender