Menu

THE PASSCHENDAELE PUB

Passendale –In het centrum van Passendale ligt de  The Passchendaele Pub. Dat is een themacafé waar het Passchendaele Bier centraal staat.

Voor Kristien gaat een droom in vervulling. ‘Ik heb jarenlang in de toeristische sector gewerkt. Daarna ben ik in de horeca terechtgekomen en volgde ik een koksopleiding in hotelschool Spermalie. In onze Passchendaele Pub komen toerisme en horeca nu samen.’

In de pub worden de bieren van Van Honsebrouck geschonken, zoals het Kasteelbier en uiteraard de Passchendaele. ‘Dat is een pils, maar wel van hoge gisting. Het bier smaakt intens en heeft een lichte hopsmaak’, zegt Francis.

Hij volgt momenteel een opleiding toeristische gids bij Syntra West. ‘Als we hier toeristen over de vloer krijgen, moeten we toch wat uitleg kunnen geven. Het is niet de bedoeling dat ik zelf ga gidsen, maar groepen kunnen hier wel een gids aanvragen’, zegt Francis.

Tommy Tucker-menu

In The Passchendaele Pub kan je ook verse snacks eten. ‘Voor groepen hebben we ook een Tommy Tucker-menu. Dat bestaat uit verse groentesoep en stew, een verfijnde hutspot met vers rundvlees dat tien dagen artisanaal gepekeld is. En als dessert pudding met speculoos’, zegt Kristien.

Place Categories: Brasserie and Café

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Upload Image

Attach an image to your review.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Enquiry

Captcha Verification
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha Verification
captcha image

Horeca Ieper

Adverteren op onze website? Het kan, neem contact op via info@horecaieper.be

Lid worden van Horeca Ieper?

contacteer ons via info@horecaieper.be

Kalender