Menu

VOLKSBOND

Welkom bij Brasserie De Volksbond in Zonnebeke

Een brasserie in het Frans betekent brouwerij. Later openden deze steeds meer een eetgelegenheid aanpalend aan hun brouwzaal waar hun bieren gedronken konden worden. Maar waar ook een hapje bij kon gegeten worden.

Vandaag zijn er veel meer brasseries die niet langer zelf hun bier brouwen maar waar dit wel gedronken kan worden en waar ook kan gegeten worden. Zo bereiden wij ook niet zelf ons bier, maar wel alle etenswaren worden huisbereid.

 

Ribbetjes à volonté

Wij verwelkomen iedereen graag in onze brasserie met iedere vrijdagavond

ribbetjes à volonté.

Vanaf 18u kunt u genieten van zoveel ribbetjes als u maar wenst met sla, brood en frietjes naar believen tegen 17,50 euro per persoon.

charlesquint

De bier- en eetkaart

Om toch in de sfeer van de brouwerijen te blijven hebben we wel gekozen voor een uitgebreide Bierkaart. Daarvoor werken we samen met de brouwerijen Haacht en Van Honsebrouck. Maar ook bijna alle trappisten mochten niet ontbreken en ook die zijn terug te vinden op onze kaart. NIEUW: ons bierassortiment is uitgebreid, vanaf nu bieden we meer dan 80 verschillende bieren te koop aan.

De eetkaart bestaat uit allerlei huisbereide snacks, verse burgers, ribbetjes,.. Verder ook enkele vlaamse klassiekers. Zo is er onze Vlaamse stoverij bereid in Tongerlo bruin, vol-au-vent, halve kip met kriekbierensaus,…

IMG_7875

Passchendaele

Door onze samenwerking met brouwerij van Honsebrouck en onze nabije ligging van het Memorial Museum Passchendaele kozen we voor dit blonde  biertje als huisbier. Dit bier op hoge gisting van 5.2° heeft een pittige afdronk door een blend van Belgische hop.

Dit bier wordt gebrouwen ter nagedachtenis van de slag van Passchendaele 1917. Dit bier wordt steeds fris en vers geserveerd van het vat.

rib

Onze specialiteiten: ribbetjes en burgers

Onze huisbereide en –gemarineerde ribbetjes worden zoet, gekruid of pikant geserveerd naar keuze. De burgers serveren we op Amerikaanse wijze: ze zijn vers bereid, gebakken à la plancha, opgediend tussen een broodje en verse groentjes met saus naar keuze. De frietjes worden iedere dag vers handgesneden en klaargemaakt.

Place Categories: Brasserie

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Upload Image

Attach an image to your review.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Enquiry

Captcha Verification
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha Verification
captcha image

Horeca Ieper

Adverteren op onze website? Het kan, neem contact op via info@horecaieper.be

Lid worden van Horeca Ieper?

contacteer ons via info@horecaieper.be

Kalender